Login | Ønsker du at blive medlem?
Torsk med kartofler og persille

Ingredienser:

1 kg. torskefilet
4 lpillede løg
2 dl. piskefløde
1½ dl mælk
Karry
Tomatketchup
Salt & peber
Mel


Sådan gør du:

Fileterne skæres i mindre tern på omkring 1x1 cm., og vendes i mel med karry, salt & peber.
Løgene skæres i tynde skiver, lægges i et smurt ovnfast fad, skiftevis med løg og fisk.
Mælk og piskefløde blandes og hældes på fisken.
Som top på retten, lægges et lag tomatketchup.

Sæt nu fadet i en 200 grader forvarmet ovn i 30 minutter.

Server retten med små nye kartofler, drysset med ristet persille og smørsovs.
Anret evt. med gulerodsstave og porrer, eller en gulerodssalat med appelsinjuice.

Kilde: www.fiskeopskrift.dk


© Silkefisk.dk 2008-2013