Login | Ønsker du at blive medlem?
Skrubbefilet i sur-sød sovs med jasminris

Ingredienser:

2 store skrubbe fileter - beregn ca. 800 g
1 bundt finthakket forårsløg
1 kg frisk spinat
2 spsk sesamfrø
6 dl Jasminris
2½ dl sur-sød sovs (findes i de fleste supermarkeder)
Salt


Sådan gør du:

Se fileterne efter for glemte ben, og tør dem i noget køkkenrulle.
Du skal ikke skylle dem i vand.

Læg fisken i et ovnfast fad, drys med salt, og fordel sur-sød sovsen over.
Sæt nu fisken i en 180 grader varm ovn til den er færdig - beregn ca. 15 minutter.

Imens sætter du en gryde over med olie der skal varmes godt op.
Smid salaten i den varme olie, til den er faldet sammen. Drys med salt og rør rundt.
Kom salaten i en skål, og drys med sesamfrø.

Server fisken med spinaten og jasminris.

Kilde: www.fiskeopskrift.dk


© Silkefisk.dk 2008-2013