Login | Ønsker du at blive medlem?
Ørred bagt i folie

Ingredienser:

4 ørred (få fiskehandleren til at rense dem og fjerne hoved og rygben)
Citronsaft af ½ citron
2 duske hakket dild
2 finthakkede løg
Salt og friskkværnet peber
Alufolie
Hjemmebagt rugbrød


Sådan gør du:

Når du kommer hjem med fisken, fjerner du de småben der kan sidde tilbage, efter fiskehandleren har fjernet ryggen.
Skyl fisken i rindende vand, og gnid den med citronsaft, salt og peber.
Pak fisken ind i alufolie, og lad den bage i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Pak fisken ud, tag det sidste af skindet af, tag fileterne ud og læg dem på et fad.
lad fisken køle af, og drys så med det hakkede løg og den hakkede dild.

Server et godt hjemmebagt rugbrød til fisken.

Kilde: www.fiskeopskrift.dk


© Silkefisk.dk 2008-2013